Palopäällystöpäivät järjestetään 6.-8.4.2017 Clarion Hotel Helsingissä ja seminaariohjelman lisäksi päivien yhteydessä on monipuolinen näyttely. Mentura Group osallistuu päiville näytteilleasettajana ja on mukana vaihtamassa ajatuksia siitä, miten Pelastustoimi uudistuu ja muuttuu lähivuosina merkittävästi. Palopäällystöpäivät vastaavat ajan haasteisiin ja päivien ohjelma tarjoaa jokaiselle pelastus- ja turvallisuusalan toimijalle varmasti uutta ajateltavaa.

Palopäällystöpäivät on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan ohjelmaa ja tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Päivät juontaa vetovoimainen kaksikko näyttelijä-juontaja Nicke Lignell ja pelastusalan asiantuntemuksesta vastaava, Etelä-Suomen aluehallintovirastossa työskentelevä Mira Leinonen.

Mentura esittelee näyttelyssä COREMOTE tuoteperheen ratkaisuja, jotka mahdollistavat kenttätiimien reaaliaikaisen johtamisen, tehtävien tehokkaan hallinnan sekä parantavat viestintävälineiden turvallisuutta ja käytettävyyttä myös tulevaisuuden moniverkkoympäristössä.